Om oss

Om oss!

 

 

KURIOSA

Vilka ryms i Fridas Kök?

Frida och Jenny, ett team meant to be!


Jag och Jenny är kollegor sedan ca 1 år tillbaka. Vi fann varandra på vår gamla arbetsplats och det blev klick direkt. Som katt och råtta, som bästa vänner, som systrar och kompanjoner. Utan varandra blir det inte lika bra.


Hur blev det såhär?


Vi sade att det hade vart häftigt att starta en restaurang tillsammans, eftersom vi har så roligt tillsammans på jobbet och vi kompleterar varandra så bra. DÅ DÖK MATBITEN UPP FÖR FÖRSÄLJNING och tiden var inne att testa våra vingar!


Framtiden är vår!


Vi vill vara Östersunds mysigaste, mest "hemma"restaurang och vi har planer att öppna upp A la Carten i höst och under vissa helgkvällar för att erbjuda Östersundarna en gemytlig, rustik och annorlunda middagsupplevelse från det vanliga. Stay in touch ;)

HEAD CHEF

Frida Slånstam

29 år. våg, extrovert, social, explosiv, galen entreprenör som har svårt att hålla fötterna på jorden. Jag säger som Pippi "Det har jag inte provat, så det kan jag alldeles säkert!" 

 

Jag har sysslat med service, mat, fika, kallskänka... allt från finare bröllopssittningar till att värma ett french hot dog-bröd på macken. 

 

Min passion handlar om dig - jag vill ge dig ett personligt bemötande, ta hand om dig när du är i mitt kök och helst locka fram några skratt :)  

Copyright © All Rights Reserved

Hitta hit!

 

 

Bangårdsgatan 2, 831 34 Östersund

(Fortumhuset)

Telefon 0761 48 68 57

Mail info@fridaskok.se

Öppettider

 

 

Måndag - Fredag 11:00 - 14:00

Lunch mellan 11:00 - 14:00